Užívání imuranu spolu se stimulenem.

Dobrý den, mám Crohnovu chorobu, užívám Imuran a chtěla jsem se zeptat, zda je možné spolu s těmito léky užívat Stimulen. Zda by se nemohli vyskytnout vedlejší účinky, díky této kombinaci. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Preparát Stimulen by účinky Imuranu ovlivňovat neměl, proto bych proti jejich současnému užívání nic nenamítal.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: