Užívání léků

Dobrý den, v r. 11/1999 mi po čtvrté operaci prsu diagnostikovali zhoubný nádor. Následovala léčba 6x chemoterapie a 33 ozářek. 5 let jsem užívala Tamifen, 3 roky Aromasin, nyní Femaru. Po celou dobu bez recidivy. Je nutné léky nadále užívat? Gynekologické prohlídky jsou v pořádku, avšak gynekolog se podivuje dlouhému užívání. Děkuji za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Věro! Doporučuji Vám držet se názoru ošetřujícího onkologa. Ten zná Vaši situaci, Váš zdravotní stav atd... Jak na dálku mohu polemizovat s jeho rozhodnutím, když jsem Vás neviděl ani nečetl žádné Vaše zprávy? Pokud máte pochybnosti, doporučuji konsultovat jiného onkologa, ale osobně a se zprávami.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x