Užívání léku duomox 1000

Dobrý den, v pondělí mi lékař předepsal antibiotikum duomox 1000, užívání 2x denně. V pondělí odpoledne jsem si vzal první tabletu. Již včera večer jsem ale nemohl usnout, tak jako obvykle. Měl jsem pocit, že mám zvýšený krevní tlak. Mohl by to být způsobeno tímto lékem nebo antibiotika na krevní tlak či činnost srdce žádný vliv nemají? Jinak se u mě objevil nežádoucí účinek, který je zmíněn v příbalovém letáku a tedy , že občas cítím tlak v žaludku. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vámi uváděné potíže - nespavost a zvýšený tlak nepatří k uváděným NÚ. V případě, že bude přetrvávat tlak v žaludku, konzultujte s ošetřujícím lékařem příp. výměnu antibiotika.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x