Užívání léku gynopevaryl s antibiotiky

Dobrý den, mám vaginální mykozu a beru antibiotika, chěla bych se zeptat zda-li mohu užívat přípravek gynopevaryl když stále ještě beru antibiotika Duomox. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, gynopevaryl používat můžete. Po doužívání je vhodné ihned nasadit léčbu vaginálními globulemi s laktobacilem.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: