Užívání léku meloxicam mylan

Hezký den přeji. Poprosila bych o vysvětlení. Mám dlouhodobé bolesti krční páteře. Po rentgenovém vyšetření první stadium artrozy,někdy revmatoidní faktor hraniční jindy v normě,celková schvácenost,časté infekty,bolesti očí atd. Bechtěrev vyloučen jelikož otec je bechtěrevik. Mudr. předepsala Meloxicam Mylan.Perfektně zabírá. Ovšem mi jej vymlouvala,že si na něj zvyknu atd. Já se ovšem po něm cítím výborně . Vícemeně mi tvrdí,že mi pomůže cvičit, cvičit.Cvičím! Nejedná se pouze o bolest ,ale o celkový pocit zánětu. Ona se nejspíše opírala o dobré výsledky a navíc nezmínila vyšší sedimentaci,která je snad taky jistým ukazatelem. Po 1. hodině 17,po 2. hodině 45.Omouvám se za výraz ,ale připadám si jako simulující blbec v očích doktorů ač skutečně již dlouhá léta jedu přes zuby. Muj dotaz tedy je. Mohu užívat lék Meloxicam Mylan pravidelně,tedy denně spolu s cvičením dle mých obtíží s tím,že mi jej bez problémů předepíše praktický lékař? Děkuji za brzkou odpověd. Přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

dLE vAŠEHO POPISU MŮŽE JÍT O dosud nepotvrzenou jednotku z obrovského okruhu revmatických chorob. Pokud jste opravdu dobře vyšetřena, máte vyloučeny možné infekty např. v zubech v dutinách, infket moč cest nebo v gynekol.olasti, tak je to ještě pravděpodobnější. I nadále by bylo vhodné sledování ve směru revmatických chorob, k čemuž je praktický léklř oprávněn, v případě znaků, které by mohly ukazovat na aktivitu revmatického procesu( např. sedimentace),pak by jistě konsultoval revmatologa, všechna revmatolog.vyš. jńejsou pro PL přístupná, to by nemuseli revmatologové existovat. V příbalovém letáku jste se jistě dozvěděla, kdy je nevhodné užívat tento léka. Jinak není důvodu, proč by za předpokladu výše uvedených potvrzených okolností a dalšího sledování, cílené fyzioterapeutické léčby a cvičení nemohl Váš praktický lékař lék předepisovat a Vy užívat. A dle zvyklých pravidel kontrolovat jak klinický stav, tak parametry v krvi, aby nedošlo k negativním efektům.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+16 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Meloxicam Mylan | Od: Jiřina Lukášková | 15.10.2013 09:52
Dobrý den,mám artrozu 3 stupně,užívám dlouhodobě Voltaren 100mg.Chtěla bych se zaptat který lék je méně škodlivý jestli Voltarén 100 mg nebo Meloxicam Mylan 15mg. Moc děkuji za odpověď.
Přeji krásný podzimní den Jiřa
reagovat
re: Meloxicam Mylan | Od: uLékaře.cz | 16.9.2015 12:49
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
re: Meloxicam Mylan | Od: honza | 15.9.2015 18:07
každý liek škodí, jeden menej, druhý viac.ale lieči ten, ktorému viacej veríte.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: