Užívání léků po komplikované zlomenině kotníku

Dobrý den, prosím o radu, zda mohu po roce a půl po operované zlomenině kotníku s kovy (už jsou vyjmuty, ale stále mám problémy) užívat současně tyto léky Artrodar, Condosulf 400 a Aescin-Teva. Děkuji za odpověď:-)

Odpověď odborníka:

Užívat je můžete,ale méně je někdy více. Je třeba zvážit potřebu a účinnost. Vhodné zhodnotit váš stav u lékaře a opravdovou potřebu léků. Aescin se neužívá dlouhodobě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: