Užívání medrolu při reaktivní artropatii

Vážený pane doktore, velice Vás prosím o sdělení, je-li nutné při reaktivní artropatii(borelioza vyloučena, prosáklé hlezny, stěhovavé bolesti kloubů trvající 4 týdny)užívání Medrolu - 16 mg 1x denně. Velice se bojím vedlejších účinků, hučení v uších, přibírání hmotnosti,atd. Děkuji za odpověď. Dagmar Poláková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání Medrolu bych vám spíše doporučovala, vedlejší účinky jsou sice možné, ale objevujíse poměrně zřídka, proto bych se jich příliš neobávala.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Medrol reaktivní artritida | Od: ivana | 13.5.2015 07:40
Dobrý den,mám velkou prosbu.Zjistili mě reaktivní artritidu.Nasadila mě doktorka Medrol.Bohužel se mi zhoršili deprese a spaní.Byla by prosím nějaká jiná léčba?Je vhodná třeba i biologická léčba?Hradí ji pojišťovna?Děkuji za odpovědi Ivana
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Artroza kolene Pane doktore,mam asi 15 let bolesti kolene,byla jsem již 3x na...
  • Penis Mám dotaz je mi 13 let a můj penis při stopoření měří asi jen 7 cm.. A když...
  • Pálení hrudi Je mi 23 let a již delší dobu při zvýšení psychické zátěži (stres...
  • Bolest zad a břicha Už asi měsíc mě pobolívá v levé části břicha, občas v...
  • Nízká tělesná teplota V poslední době - cca měsíc - mám problémy s tělesnou...
  • Vypadávání vlasů Začaly mně padat vlasy-nejprve malá místa a teď mně padají...
 
Kam dál
Naposledy čtené: