Užívání methioninu kvůli padání vlasů

Dobrý den, od ledna beru Methionin komplex, jelikož mi více padaly vlasy. Nyní jsem na konci třetího balení a pozoruji zlepšení. K tomu si ještě každý den dávám polévkovou lžíci dýňového oleje. Chtěla bych se zeptat, jak dlouhou pauzu doporučujete nyní udělat a kdy poté zase začít brát Methionin a na jak dlouho. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, určitě byste měla alespoň na 3 měsíce methionin vysadit. Ale vše záleží na tom , jak se vlasy zvetí a jestli budou dále padat, určitě se svěřte dermatoogovi. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Osm způsobů, jak snížit riziko rakoviny prsu
Články: Osm způsobů, jak snížit riziko rakoviny prsu
Hlavní rizikové faktory...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: