Užívání nitrofurantoin-ratiopherm 100mg a aescin-teva

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda má vliv užívání Nitrofurantoin-ratiopherm 100mg a Aescin-Teva u partnera, na případné těhotenství. Jedná se o konec léčby a o styk, při kterém mohlo dojít k otěhotnění ( 4-5 dní před plodnými dny). Velice děkuji, za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

Nitrofurantoin senedoporucuje používat v prvním trimestru gravidity,ale u Vas ke případně gravidite došlo ještě před koncepci,takže nemejte obavy,Aescin vliv nema Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: