Užívání norethisteronu

Dobrý den, je mi 16 let. V období menses mám naplánovaný lipofilling levého prsa kvůli výrazné asymetrii. Gynekolog mi předepsal Norethisteron pro oddálení menses, říkal, že by to při takové operaci neměl být problém, na internetu jsem se však dočetla, že je to nebezpečné. Co si o tom myslíte Vy? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Neměl by být problém. Otázkou je, zda nenaplánovat operaci v době, kdy budete poměsíčkách.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: