Užívaní pervitinu

Dobry den brala sem nejakou dobu nitrozilne pervitin kazdy den Nespala jsem treba i tyden 14dni pak jsem prestala a byla jsem cista 3 mesice cca a zacali moje zdravotni problemy zacala jsem mit nizky tlak prekolabsove stavy motani hlavy a 3x jsem byla uz hospitalizovana a je to horsi a horsi je mi cely den zle mota se mi hlava spatne se mi dycha a mam i nedostatek horciku beru horcik v prascich . myslite ze by jsem to mohla mit z pdrvitinu ? A vo by se mohlo stat kdyby jsem ho znova pozila dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Nitrožilní užívání pervitinu po několik dní může poškodit člověka, jak po fyzické, tak po psychické stránce. Ve většině případů se může projevit toxická psychóza, avšak ta odeznívá do 14 dnů, pokud jste přestala užívat. Podle toho, co popisujete by bylo potřeba zajít na důkladné zdravotní vyšetření (prosím nezapomenout na vyšetření HIV a žloutenky vzhledem k nitrožilnímu užívání), také na psychologické a psychiatrické vyšetření. Drogy mohou spustit psychické onemocnění (např. deprese, úzkost, aj.). V tuto chvíli bych pervitin určitě neužívala, je zde vysoké riziko, že se Váš stav zhorší. Vaše tělo teď potřebuje klid a nabrat sílu. Zajděte si na výše zmíněná vyšetření. Vzhledem i k Vašemu užívání pervitinu, Vám doporučuji, vyhledat si odborníka, který by Vám pomohl zvládnout chutě na pervitin. Držím pěsti. S pozdravem, Iva Velková

PhDr. Iva Součková
PhDr. Iva Součková

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Institut psychologických služeb

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: