Užívání taurinu při chronické hypotyreóze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je při chronické hypotyreóze vhodné užívat jako doplněk stravy taurin(1000 mg taurinu v kapsli) - zda to nemůže zhoršit krevní testy. Děkuji za Vaši odpověď.Z.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Zuzano, není prokázán vliv substituce taurinem na funkci štítné žlázy. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: