Užívání vitamínů při chemoterapii

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli je možné užívání preparátu Orthomol Immun při pravě probíhající chemoterapii. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Markéto, některé vitamíny a stopové prvky mohou působit jako tzv. růstové faktory, podporující růst a množení buněk, včetně nádorových. Doporučuji Vám neužívat podobné doplňky stravy a domluvit se na veškeré medikaci s Vaším onkologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: