Užívanie iných liekov

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či môžem užívať betaserc, citalopram a vitamíny ginkostim súčasne.Dakujem.

Odpověď odborníka:

Krásný den,děkuji za důvěru.Člověk může konzumovat leccos,ale moudré je se zamyslet nad tím,co je opravdu smysluplnné.Betaserc-s účinnou látkou betahistin-je vynikající prostředek ke zvádání závratí,pískání v uších apod.-tyto příznaky vesměs postihují lidi staršího věku,jde o projevy poruchy mozkové mikrocirkulace.Méně účinné jsou preparáty s Gingo biloba.Citalopram je vynikající protiúzkostné antidepresívum.Je možné,že své úzkostné stavy vnímáte tělesně právě jako stavy nejistoty v prostroru,motání,nevolnosti..Za nejvhodnější cestu pro Vás bych viděla konsultaci s praktickým lékařem,vedoucí k pojmenování Vašich stavů,na základě upřesnění diagnosy pak volbu té nejvhodnější medikace.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: