Užívanie liekov a plánovanie tehotenstva

Chcela by som Vas poprosit o radu. Uzivam lieky doxyhexal tabs a kvapky do nosa pamycon. Planujem otehotniet, preto by som chcela vediet, ako dlho je potrebne po douzivani liekov pockat, aby neexistovalo riziko poskodenia plodu kvoli uzivaniu antibiotik. Dakujem velmi pekne.

Odpověď odborníka:

Těhotně můžete, až přestanete užívat oboje ATB; vzhledem k poločasu doxycyklinu počkejte s těhotněním alespoň 24 hodin od poslední tablety.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: