Užívanie risendrosu

Som 3/4 roka po opeácii zhubného nádoru žalúdka, pričom mi bolo odobrané 1/2 žalúdka. Pred operáciou som užívala Risendros proti osteoporoze. Prosím o info, či môžem opäť užívať Risendros, ohľadom na precitlivenosť môjho žalúdka. Ďakujem

Odpověď odborníka:

Risendros můžete užívat i nadále.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: