Užívat ascorutin nebo ne?

Dobrý den, chci se zeptat: Je mi 23 let a po používání vodní vakuové pumpy mám problémy s erekcí, kamarád mi doporučil ascorutin, že stáhne roztažené kapiláry v penisu zpět. Je to pravda? Nebude lepší, když delší dobu počkám a cévy se stáhnou samy? Co byste mi doporučil? Před používáním pumpy jsem problémy s erekcí neměl a výrobce uváděl, že dojde ke zlepšení erekce. Děkuji. Milan

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine. Pokud jste žádné problémy s erekcí dříve neměl, tak je nejlepší zahodit vakuovou pumpu a vrátit se k přírodě. Co se týče ascorutinu - účinnou látkou tohoto léku je vitamin C, který se užívá hlavně při velké fragilitě kapilár, teda při nadměrné tvorbě modřin. Není mi známo, že by celaskon ovlivňoval vasodilataci či vasokonstrikci.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: