Úzká předkožka

Chtěl bych se zeptat na jednu otázku. Týká se mé předkožky, která mi jde velmi těžko přetáhnout přes žalud, i když mám penis v klidném stavu. Když si jí přetáhnu, tak mi poté jde špatně přetáhnout zpět. Ze strachu jsem si jí zatím nepřetáhnul při erekci úplně pod žalud, ale jen do poloviny žaludu a i v tomto bodě je vidět, jak je předkožka úzká a trochu mě škrtí. Chci se zeptat, zda by se mi mohlo něco vážnějšího stát, kdyby se mi předkožka přetáhla po dobu pohlavního styku, nebo zda to bude mít nějaký vliv. Nechci to prozatím řešit lékařským zákrokem, nebo lze předkožku roztáhnout nějakým způsobem, aby šla lépe přetahovat? Děkuji moc za odpověď. Petr

Odpověď odborníka:

Petře, děkuji za Vaši otázku. Zúžení předkožky neboli fimosa může vést až k "zaškrzení" penisu. Doporučila bych Vám urologické vyšetření a to především pro Váš klid.
s pozdravem Dr. Novotná

MUDr. Lada Novotná
MUDr. Lada Novotná

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x