Uzkost

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na Mirtazapin Sándor 15 mg. Před půl rokem mi začala trápit krční páteř /motolice/a k tomu se přidali úzkostí. Půl roku jsem to zvládala z bylinkám a a občas , když to nešlo pomohl lexaurin. Od unora už to nešlo tak jsem navštívila psychiatricku. Napsala mi mirtazapin Sándor 15. První tři týdny jsem brala pulku a ted týden beru celý. Před čtyřmi dny se mi vrátili motolice a když ustoupili tak přišel problém. Když jdu ven tak se mi toci hlava a podlahumuji kolena.Tak si musím lupnout lexaurin 3 abych vůbec vyšla ven.Myslite ze by to chtělo zvysit dárků AD. Dřív něz jsem začala brát AD jsem mela úzkostí tíhu na prsou az jsem nemohla popadnout dech , pocit uduseni.To zmizelo a mam ted toto.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den myslíte asi MIrtazapin SAndoz, co se týče jeho účinku je to spíše antidepresivum, Lexaurin vám samozřejmě uleví, ale nedá se brát celý život. Pokud máte psychosomatické potíže je logické, že je budete přičítat vedlejšímu účinku léků. Domnívám se že by pro vás bylo vhodnější nějaké SSRI antidepresivum nebo něco podobného . Určitě by vám mohla pomoci vaše psychiatrička

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: