Úzkost

Dobrý den, svému obvodnímu lékaři jsem to asi před měsícem při příležitosti řekla, přišlo mi jakoby mě nebral příliš vážně. Myslíte, že bych tedy měla jít přímo za psychologem? Četla jsem také něco třezalce tečkované, myslíte, že by stálo za to to alespoň zkusit? Bojím se hlavně, že tento stav nikdy nepřejde, že už si nikdy nebduu moci užít života jako dřív. Bývá tento stav jen "určitým obdobím", nebo se takto budu cítit už napořád?:( Jak je dobré se k tomu stavět - snažit se to v sobě rozebírat a přijít na příčinu a nebo si říkát, že vlastně nemám důvod a nemyslet na tyto věci? Moc Vám děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,na třezalku bych rozhodně nespoléhala.Obraťte se,moc prosím,o radu na psychiatrickou ambulanci.Lékař Vám dle Vaší vzájemné dohody navrhne další postup-äplikaci léků v kombinací s psychoterapií..Vše se odehraje jistě v důvěrné atmosféře,nechte si vysvětlit plán a hlavně se neostýchejte hovořit o všech svých pocitech.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: