Úzkost

Dobrý den, chci se zeptat na lék Prothiaden 25.Beru Mirtazapin 45 na noc a přes den neuroly, protože mi žádné jiné antidepresivum na žaludek nesedlo.Coje to za lék, zda je dobrý a za jak dlouho zabírá.Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer,Prothiaden patří mezi starší antidepresíva.Jeho protiúzkostné a antidepresivní působení je velmi dobré,často je však zapotřebí používat vyšších dávek,které mohou u části pacientů mít nepříjemné vedlejší reakce-např.sucho v ústech,neostré vidění..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: