Úzkost

Je mi 17let ... rok jsem brala sertralin na agorafobii (nejdřiv 100mg, ted 50mg) před třemi dny jsem vysadila protože mi bylo nějak špatně..zvracela jsem a pocitovala jsem strašnou uzkost. Jakmile jsem vysadila, je to lepší ale ted mám hroznou úzkost. Mám strach,klepu se, a někdy mě popadne i záchvat. Jsou to abstinenční příznaky? Kdy to odezní?

Odpověď odborníka:

Milá Adé. Rozhodně bych být Vámi informovala o situaci lékaře, který až dosud řídil léčbu Vaší úzkostné poruchy medikací sertralinu. Lékař bude schopen zhodnotit "ztrátu" snášenlivosti a zvolí alternativní lék. Neponechávejte svou současnou úzkostnou konstelaci bez ošetření, je to zbytečně vyčerpávající a nijak užitečné "zvládání vůlí".

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: