Úzkost

Ještě jeden bych měla. Dnes jsem si po 5ti dnech nebraní sertralinu zase 50mg vzala. Už je to lepší si myslim ale jsem unavená a mám takovou těžkou hlavu a také mě bolí. Za jak dlouho si tělo zvykne a bude mi zase lépe? A je možný si zítra 100mg?

Odpověď odborníka:

Milá Adé, plný efekt sertralinu se může objevit až za 2-3 týdny. zatím je moudré zůstat u 50mg, na dvojnásobnou dávku přejděte raději až po týdnu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Články: Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Trávicí obtíže postihnou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vysoký krevní tlak: hledejte viníka, léčba je pak snazší
Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Články: Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Pocity těžkých nohou...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: