Úzkost

Ještě bych se chtěka zeptat. beru rok sertralin na agorafobii.... ted jsem na 5dní přestala brát... měla jsem strašnou úzkost... bylo to hrozné . před 4dny jsem začla zase brát 1/2 100mg. Pořád mám takovou divnou úzkost a strach a pocit že jsem blázen nebo co to je... ?

Odpověď odborníka:

Milá Adé, je možné, že antidepresívum ještě nedosáhlo plného účinku, Váš ošetřující lékař by Vám mohl pomoci překlenout toto období přechodným podáváním protiúzkostných léků, které nejsou vhodné pro delší podávání. Úzkost je nepochybně jedním z nejnepříjemnějších pocitů, rozhodně nesignalizuje, že byste byla "blázen".

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: