Úzkost,strach

Děkuji za minulou odpověď. Já jsem jen chtěla dodat že jsem chodila a chodím k psycholožce která mi předepsala sertralin a prosulpin, rok jsem je brala a už to jakš takš šlo, bylo mi lépe. Ale před asi 5ti dny jsem se pozvracela a cítila hroznou úzkost, měla jsem strach tak jsem ty prášky hned přestala brát. Od tý doby co je neberu mám tudle úzkost skoro pořád. Hlavně večer, ráno když se probudím a přes den jen trochu. Tak nevím jestli je mám zase začít brát, nebo jestli bych to zvádla bez nich, což chci. Nechci do sebe cpát různou chemii a oblbováky. Třeba ta úzkost je jen abstinenční příznak, nebo nevím. prosím poraďte. děkuji

Odpověď odborníka:

Hezký podvečer. Antidepresíva nejsou léky škodlivé, déletrvající aplikace je naopak výhodná. Za základní ošetření úzkostné poruchy se pokládá několikaleté nepřerušované podávání.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: