Úzkostné stavy

dobrá den Irena beru delší dobu lék elicea na úzkostné stavy jak dlohou dobu mohu tyto léky brát nyní je beru už druhým rokem jen 0,5 mg je mi dobře a pomáhají mi

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ireno. Jsem ráda, že Vám léky zabírají na Vaše nepříjemné stavy a že Vám pomáhají. Vaše terapeutická dávka není vysoká a tudíž se domnívám, že byste ji měla brát i nadále, i když je Vám už dobře. Nepospíchala bych s jejím vysazením pokud Vám nevadí v běžném životě. Nejlepší bude se poradit s Vaším lékařem. Děkuji za dotaz a přeji příjemný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: