Uzlík

Dobré dopoledne,mám dvě děti,7 let a 18 měsíců.Když jsem čekala naše druhé dítě našla jsem si bulku v pochvě.Lékař říkal,že až mne nastřihnou,bude po bulce...Jenže po odeznění otoku se bulka objevila znova.Pokaždé,když jdu ke gynekologovi,na problém poukážu.Lékař říkal,že je to uzlík pod šitím a nějak ho nazval.Že se může i zvětšovat,což se mi děje a poté i odstranit.Je to malá,do 1cm velká bulka,pod kůží,hned pod jizvou od šití...jakoby se pohybovala...Nevím jestli mám mít nějaké obavy.Jak to vidíte vy :-) ???Děkuji za odpověď Adéla

Odpověď odborníka:

dobrý den, já Vás nevidím :) ale dle popisu mohu souhlasit s Vaším lékařem.často lze vidět reakci na šicí materiál, který se vstřebává.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: