Uzlíky na štítné žláze

DOBRÝ DEN ,PROSÍM PORADTE MY MÁM HYPO..ŠTÍTNÉ ŽLÁZY A NA ENDOKRINOLOGII JDU POPRVÉ V ČERVNU ZATÍM UZ 3 MĚSÍCE BERU LETROX50,KDYŽ NAPNU KRK TAK POD BRADOU I NA KRKU MÁM TAKOVÉ HRBOLKY ASI UZLÍKY I JAK JE JAMKA TAK ASI 2 CM POD NÍ TAKÉ I NA KLÍČNÍ KOSTI TAM NĚCO NAHMATÁM ,DOKTORKA TO VIDĚLA ALE NEPOSLALA MĚ HNET NA SONO A TAK MUSÍM ČEKAT .POŘÁD SI KRK PROHLÍŽÍM KRK MĚ NEBOLÍ ALE NĚKDY KDYŽ JSEM NEKLIDNÁ TAK TAM CÍTÍM TLAK .PROSÍM PORADTE MY JE TO BĚŽNÉ ŽE TEN KRK U TÉ ŠTÍTNÉ ŽLÁZY JE TAK HRBOLATÝ TY UZLÍKY NEBO HRBOLKY JDOU VIDĚT EN KDYŽ NAPNU KRK JINAK MÁM TO VOLE NA KRKU A MÁM NADVÁHU ,SYN MÁ TAKÉ NEMOCNOU ŠTÍTNOU ŽLÁZU JEMU 15 A NIC NA KRKU UNĚJ NEVIDÍM .DĚKUJI ZA RADU m.d.

Odpověď odborníka:

Dobry den, asi máte zvětšenú štítnu žlazu- strumu, často (no ne každému)sa v ni vytvoří uzlíky. Rozhodujíci bude sonograficky nález- termín mate za cca 2 týdny, to už vydržíte. Léčbu Vam asi zahájili adekvátně dle odběru krve.

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: