Uzlina

Chtěla jsem se zeptat,zda je možné,že mám v pravo pod krční mandlí další kulatý,pohyblivý útvar,nebolestivý. Je to také nějaká uzlina a je tedy zvětšená? Nebo se může jednat o něco jiného?

Odpověď odborníka:

Může to být zvětšená uzlina, obraťte se na svého praktického lékaře, který Vám udělá vyšetření nebo Vás odešle na ORL.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: