Uzlina

Dobrý den, o prázdninách jsem prodělala 3x angína, která byla 3x antibiotiky přeléčena. NYní po 3 měsících jsem měla znovu angínu, ale už asi měsíc mám na pravé straně bouličku asi o velikosti fazole, nebolí a je pohyblivá. Mohlo by to být něco vážného?Ani penicilinem po této angíně boulička neustoupila a pořád tam je. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Zřejmě jde o aktivovanou lymfatickou uzlinu ve spádové oblasti.Proberte se svým lékařem,zda stav odpovídá,případně je možné sonografické zobrazení struktury uzlinky.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: