Uzlina v třísle

DObrý den sice už sem jednou psal o uzlině v třísle která má cca 1,5 cm nebolí mě nic a v sedě neni hmatatelná ale zapoměl jsem se zepat jeslti je možné že takové je kvuli mykoze? Občas na to trpím.

Odpověď odborníka:

Uzlina může být zvětšená z mnoha důvodů, hmatnou uzlinu v třísle určitě doporučuji dovyšetřit chirurgem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: