Uzlina v třísle

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, nebo poradit: Necelý rok pozoruji v pravém třísle lehce zvětšenou uzlinu, která je si malinko menší než kulička hrášku hrášku....Byla jsem s tím u svého praktika, ten odebral veškerou krev a poslal na sono. Vše bylo v pořádku, dle sona uzlina po nějakém zánětu zvazivovatěla. Nyní hmatám další 2 malé uzlinky, jsou menší než ta první. Myslíte že pokud asi tak před 6 měsíci byla odebrána krev a dělané sono, že můžu být v klidu? Občas mívám gynekologické mikozy, tak mne napadlo, jestli to není od toho a také trpím na anginy. jinde se mi uzliny nezvětšují, a cítím se zdravá, jen tohle mne trochu znervózňuje. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně to opět nebude nic vážného, ale zmiňovaná vyšetření byste měla pro jistotu absolvovat znovu. Gynekologický zánět by s tím mohl, ale nemusel, souviset. Zdravím Vás.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x