Uzliny

dobry den psala jsem vam ohledne tech uzlin.ted se mi zase zmensila a v patek bych mela jit na to vyriznuti myslite ze je to nutne?proc me nemuzou vzit pouze trochu?vdekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, Veroniko! Jste nepochybně jedním z rekordmanů v počtu položených dotazů. Nechtěla byste si najít lékaře, který se Vám bude věnovat a s nímž vše můžete v klidu a s důvěrou probrat? Doporučuji spíše lékaře celostní medicíny, ten nebude omezen časem jako kliničtí lékaři. Jinak i přes zmenšení uzliny doporučuji držet se navrženého postupu. "Pouze trochu" uzliny se nebere.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S křečovými žilami pomůže příroda
Články: S křečovými žilami pomůže příroda
Křečové žíly mohou na jedné...
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Přisáté klíště – co teď?
Články: Přisáté klíště – co teď?
Přisáté klíště je v průběhu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: