Uzliny?

Dobry den,jiz asi tri roky mam pod celisti a na krku hmatatelne uzliny. Uzliny si nahmatam ppuze kdyz priisknu hlavu k hrudi. Kdyz jsem nachlazenauzliny se zvetsi. Nektere behem nachlazeni se zvetsi. Kdyz jsrm byla u lekare samotne uzliny pod celisti necitil. Problem s nechutenstvi,unavou nemam.Chci se zeptat jestli je to normalni tyto uzliny nebo ne. Mam docela strach.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Lu, zvětšení mízních uizlin je fyziologická reakce při infekčním zánětu. U štíhlých osob jsou některé uzliny hmatné již při jejich normální velikosti. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Uzliny a palení | Od: Kostova | 22.11.2015 13:04
Dobry den,
uz to mam dlouho,a strasne me to trapi v
prace.Vlevo dolu v podbrišku na par mist a jeste v
trisle na leve strane nahamatam uzlinky,ktere
kdyz jsou podrazdeni zacinaji palit a hrozne
pichat,vcera jsem kvuli tomu nespala v noci.Ted
momentalne chodim na neurologicke vysetreni
,protoze mam nejasny bolesti zad a jen jsem se
chtela optat jestli to muze mit s tim neco
spolecne ,kdyz jo tak jestli mam znovo zajit na tu
neurologii,a kdyz ne tak k jakemu specialistovi
mam zajit.Uz je to strasne neprijemni...
reagovat
re:Uzliny a palení | Od: uLékaře.cz | 23.11.2015 09:19
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Články: Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Možná jste o nich zatím moc...
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Mikrobiologické vyšetření
Články: Mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: