Uzliny

Dobrý den. Už asi 3 měsíce mě trápí oteklé a bolavé uzliny v tříslech.Na pohled nejsou viditelné,ale bolesti v tŕíslech cítím a když si šáhnu na to místo,tak cítím uzliny.Jak na jedné tak na druhé straně. Asi pul roku dozadu u mě byla nalezena Ureaplasma,byla následně přeléčena.Po čase mi opět vyšla pozitivní,tak jsem dostala 2x antibiotika,které beru za ssebou.Ale uzliny jsou furt oteklé a pobolívají.V září minulého roku jsem byla na prohlídce a kultivace byla ok až na tu ureu.Mám tedy čekat nebo si zajít s uzlinamina vyšetření. Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Pokud přetrvávají zvětšené uzliny může to být známka zánětu vyšetření by bylo vhodné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: