Uzliny

dobrý den,chtěl bych se vás prosím zeptat.Měl jsem nádor varlete ,varle odebráno histol:klasický seminom bez infiltrace st.2.a pT1pN1M0s-1.Prodělal jsem 4x chemo adjuv EP.Na prvním CT jsem měl RES:vícečetné uzliny mezenteria a retroperitonea do 8mm.Susp.uzlina 9mm za v.iliaca ext.dx.Poté následovali 3 cykly chemo a po třetím další CT a RES:drobné uzliny v mezenteriu s mírnou regresí regresí velikosti.Uzlina v pravé jámě kyčelní dnes do 8mm.RES:mírná regrese velikosti lymfatik.Dále následovalo ještě jedno chemo šel jsem na pet a to vyšlo dle PET bez známé malignity.Takže jsem dostal 4X chemoa ajsem zdráv.Chtěl bych se vás zeptat jestli tyto uzliny jsou v pořádku a nemusí se odstranit.A ještě jestli ta uzlina v kyčly měla něco společného s nemocí?pan doktor říkal že asi ne?děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na podobnou otázku jsme vám již odpovídali. Bylo by lepší, abyste se nefixoval nadměrně na pozorování svého zdravotního stavu, důvěřoval lékařům na pravidelných kontrolách a žil zdravý všestranný život. Přeji vám hezký podzimní den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Články: Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Rakovina vaječníků patří k...
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Častí společníci: reflux jícnu a astma
Články: Častí společníci: reflux jícnu a astma
Pokud se léčíte s astmatem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest v krku může zaútočit kdykoli. Buďte připraveni
Příčinou intimního trápení může být alergie
Články: Příčinou intimního trápení může být alergie
Svědění, pálení a další...
Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Články: Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Pokud máte potíže s tuhou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: