Uzliny

Dobrý den, je mi 22 let, mám stáleho partnera a 3 roky mám zvětšené uzliny ve tříslech na levé straně jsou uzliny větší a na pravé menší. NAd pravým pyskem mám bulku veliksoti fazole léka ř mi řekl, že se jedná také o uzlinu. Nasadil po několikáté antibiotika ale uzliny vždy po léčbě nezmizí pořád zůstavají. Testy, které mi po dobu těchto tří let lékaři dělali vyšli dobře. Nikdo nic nezjistil chtěla bych se zeptat jestli je normální mít 3 roky zvětšené uzliny ve tříslech ? Pokud ne poraďte mi prosím jaké vyšetření bych měla podstoupit. Ráda si jej sama zaplatím ale ráda bych to vyřešila protože mě nepadá abych něco nezanedbala. S pozdravem Pavla Z.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze ordinovat po internetu, toto vyšetření vám udělá lékař na imunologii, pokud tuto ambulanci navštívíte, velmi bych se za to přimlouvala. Nemusí jít jen o reakci uzlin na infekci bakteriální /na ní by ůčinkovala antibiotika/, ale i reakce na infekce jiné. Imunologie pomůže odhalit jaké. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x