Uzliny

Dobrý den, mám dotaz ohledně třísla. V pravém třísle mám hmatnou bulku. Je to takový podlouhlý oválek, odhadem 2 cm. Naprosto bezbolestný. Mám to již dlouhou dobu, řádově asi v letech, ale nikdy jsem se tím neznepokojovala, zatím. Co by to mohlo být?

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně nejde o nic závažného. Může jít o reakci na nějaké opakované infekce v urogenitální oblasti. Pokud by vás to hodně znepokojovalo, je možné provédt ultrazvukové vyšetření uzliny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: