Uzliny

Dobrý den mám za uchem 2 uzliny, brala jsem antibiotika ale boule mě nezmizely, chtěla jsem se zeptat jestli to může mít i nějakou spojitost s tím že mám sklon k nadměrnému srážení krve?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,na dálku se velmi obtížně hodnotí Váš stav.Předpokládám,že antibiotická léčba byla indikována lékařem,který diagnostikoval bakteriální zánět v určité oblasti těla.Každé části organismu náleží jako vstupní imunologický filtr skupina tzv.spádových lymfatických uzlin-tyto struktury se aktivují při zánětu,napomáhají zdárnému zvládnutí infekce.Jejich přechodné zvětšení,citlivost na tlak tedy nejsou samy o sobě negativním znamením.Celý stav musí monitorovat lékař,který zná historii Vašeho bakteriálního onemocnění.Nebojte se prosím klást mu jakékoliv otázky,které Vás v souvislosti s Vaším zdravotním stavem trápí.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: