Uzliny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bych se měla znepokojovat, když mne asi měsíc a půl bolí uzliny, za ušima, na krku a pak nahmatám dvě bolavé "bouličky", což nevím, zda jsou také uzliny, v místech jakoby vedle dolních čelistí směrem ke krku. Byla jsem na sonu št.žl. a tam mi zjistili uzliny na krku zvětšené, jedna má asi 26mm, ale neviděli je podezřelé. Jsem od jara pořád unavená, jeden zdr. problém za druhým, brala jsem četně atb. Měla bych ještě podstoupit nějaké vyšetření nebo čekat? U PL odběry ok, CRP, sediment, krev. obr. vše v normě, pouze zvýš. kys.močová a také mi zjistili špatné vylučování či ukládání chloridů v ledvinách. Děkuji. S

Odpověď odborníka:

Jestliže máte provedené sono a toto je v pořádku, současně s dalšími výsledky, mělo by být vše v pořádku.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: