Uzliny

Dobrý den trápí mě již zhruba 10 měsíců zvětšená uzlina na levé straně krku která je pohyblivá nebolestivá u lékaře jsem zatím nebyl jen na začátku kdy se mi udělala to jsem měl silný kašel a rýmu ale o uzlině jsem lékaři neříkal protože jsem se domníval že je to z toho nachlazení jinak kašel už ustoupil ale rýmu pořád trochu mám a jsem i trochu zahleněný a mám oslabenou imunitu už delší dobu začal jsem jíst tabletky hořčíku a více ovoce mám pocit že se mi uzlina maličko zmenšila myslíte že je to jen z toho nachlazení a časem se ztratí jinak jiné zdravotní problémy a uzliny po těle nemám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobry den poměrně čato se stkáváme u mladších osob s přetrvávající zvětšenou uzlinou po prodělané infekci bakteriální nebo virové. Doporučím Vám ještě chvilku vyčkejte a kdyby náhodou zvětšená uzlina bude přetrvávat, bylo by vhodné navštívit Vašeho obvodního lékaře, který by Vám odebral krev na laboratorní vyšetření a dle zvážení pošle na konzultaci ke specialistovi. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
(Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Články: (Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Čekáte miminko? Pak byste...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Články: Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Pálení a řezání při močení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: