Uzliny krcni

Dobry den,mam jeste jeden dotaz.v kvetnu jsem byla n.a operaci pistele v tvari,cystu nad horni celisti a trhani zadnich zubu vse v narkoze,brala jsem antibiotika po 6h.v nemocnici kanylou a doma po propusteni po 12h,mela jsem pravou krcni uzlinu zvetsenou a lekarka mi zdelila ze po dobrani antibiotik by uzlina mela byt v norme,ale uz je to tri mesice a uzlina mi prijde porad na pohmat velka,porad mam zahleneny krk a dva dny jsem vykaslavala hlen i s krvy.Jsem porad unavena a boli me porad hlava a nekdy se v noci potim ze jsem cela mokra a udela se mi hned svediva vyrazka na prsou...nocni poceni neni pravydelny. Muzete mi rict zda to souvisi s uzlinou? A jaky vysetreni podstoupit? Zadnou nemoc anginu atd. jsem nemela dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Sáro, Vaše potíže (uzlina, pocení, únava) mohou mít řadu příčin a k jejich zhodnocení je třeba znát Vás zdravotní stav celkově a také detaily proběhlého chir. zákroku (cysta čelisti, píštěl...). Stejně tak kašel a příměsí krve v hlenu je problém, který si žádá příslušné vyšetření. Zamiřte tedy ke svému praktickému lékaři a na dalším postupu se domluvte s ním - bude vycházet z provedení tělesného vyšetření a některých krevních testů, podle toho pak lékař zhodnotí nutnost případné konsultace ve specializované ambulanci.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x