Uzliny na krku

Dobrý den už 14 dní mám na krku zvětšené uzliny a ani po ATB nezmizely. Občes mě bolí ale někdy o nich ani nevím. Kamarádka mi řekla že to může být borelioza a já měla klíštáků spoustu tak by mě zajímalo zda je to možné a jestly stačí jít na krev pro zjištění? Předem moc děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.K diagnose boreliosy rozhodně nestačí nález zvětšených krčních uzlin.Antibiotika Vám předepsal lékař,.který vnímal Váš problém,S ním byste měla dále řešit svůj stav.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: