Uzliny po syfilis

Dobrý den. V lednu jsem zjistil, že mám syfilis. Léčil jsem se v nemocnici a lékař říká, že už jsem zdravý. Měl jsem testy na syfilis a na HIV minulý měsíc a jsem negativní. Ale pořád mám zvětšené uzliny v tríslech. Je to normální je mít několik měsíců?

Odpověď odborníka:

Po úspěšné léčbě by se měla velikost uzlin normalizovat. Zvětšené uzliny mohou být projevem jiné infekce či jiného problému. Doporučuji provést jejich ultrazvukové vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: