Uzliny v třísle

Dobrý den, byla jsem na preventivní prohlídce u gynekologa, a ten mi nahmatil uzlinu v tříslu. Proto mě poslal na ultrazvuk, tam mě ujistil doktor, že to je to na 99% v pořádku, ale pokud uzlina nezmizí do měsíce, tak se to bude muset řešit. Chtěla bych se zeptat, jestli bych nějakým způsobem nemohla té uzlině "pomoct", aby zmizela. A pokud nezmizí, jaké vyšetření mě čekají? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sama nezmizí, je to reakce organismu na nějaký podnět. Většinou infekce v okolí. Čeká Vás sono, biopsie z uzlinky event.její odstranění (malý chir.zákrok).

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x