Uzliny v třísle

Dobrý den, před rokem jsem si nahmatala na krku malou pohyblivou uzlinku, lékařka mě poslala na sono uzlin, vše bylo v pořádku, nebyla ani velikosti 1 cm. Krevní testy byly také v pořádku. Nyní jsem si nahmatala na jedné straně třísel dvě bouličky, jednu větší a jednu menší. Můj otec také trpí na zvětšování uzlin. Myslíte, že se mám bát něčeho vážného?

Odpověď odborníka:

Milá paní Kateřino, tříselné uzliny bývají velmi často zvětšeny reaktivně- vlastně plní svou funkci imunitního filtru. O struktuře informuje skutečně poměrně spolehlivě ultrasonografie. takže k vyloučení Vašich obav by stálo za to o ní zauvažovat..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x