Váček

Dobrý den, prosím o Váš názor, zda je možné aby se udělal vášek na stoličce a kaz na kořeni dalšího zubu za 6 měsíců? V prosinci jsem byla ujištěna že mám zdravé zuby připravené na korunky.Nyní jsem po extrakci 1 zubu (u zastupující lékařky RTG) a další s váčkem musí ven a uvidíme zda se dá opravit ten s kazem na kořeni. Děkuji s pozdravem Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, některé kazy a váčky jsou zjistitelné pouze rentgenem, pokud tedy při kontrole nebyl zhotovený rtg, mohly zůstat tyto problémy nepovšimnuty. Zub s váčkem není potřeba vždy trhat, je možno se pokusit o jeho záchranu ošetřením kořenových kanálků. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: