Váček a žluté tělísko

Dobrý den, snažím se přibližně čtvrt roku otěhotnět po již zamklém těhotenství.Nyní jsem měla pozitivní test (poslední menstruace 20.11.2015, očekávaná cca 18.12.2015). Shodou okolností jsem byla objednaná na gynekologii, kde jsem se o zprávu podělila, poslali mne na ultrazvuk s tím, že asi ještě nebude nic vidět, přesto na ultrazvuk byl vidět váček a žluté tělísko a že mám vyčkat. Já se však obávám, aby to nedopadlo jako poprvé, kdy byl nakonec váček prázdný a podstoupila jsem kyretáž dělohy. Chci Vás požádat, o názor, kdy je pravděpodobné, že bude vidět plod po mém stádiu, případně co je vhodné učinit opakoval by se zamklý potrat. Moc děkuji S pozdravem Eliška

Odpověď odborníka:

Opakování nemůžete v tomto případě zabránit v 5 týdnu gravidity by měla být již patrná akce plodu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: