Vada

Dobry den jsem dnes 14+1 a musim jit 2.2 na odbery plodove vody kvuly tomu ze mali ma rozsireny krk bojim se ze bude mentalnr zaostalej nebo tak prosim o uklidneni jswm psychycky na dne :-( Dekuji Nikola

Odpověď odborníka:

Dobrý den Nikolo. U Vašeho miminka lékař měřil tzv. prosáknutí záhlaví. Toto měření je součástí screeningu v prvním trimestru. Pokud se lékaři tento parametr nezdá být optimální, správně indikuji odběr plodové vody. Často se ale provádí ihned odběr části placenty ( choriových klků). Uklidňovat Vás aniž bych sám ultrazvuk prováděl by bylo ode mne pokrytecké. Budete muset počkat na výsledek odběru.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: