Vaginální bradavice

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, moje dřívější sexuální partnerka měla vaginální bradavice a nechala si je chirurgicky odstranit. Můj dotaz je, jestli i když nemám příznaky, mám zajít k urologovi či nikoli, já jen abych nebyl "přenašeč". Děkuji. S pozdravem, Luboš.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste s přítelkyní měl v době, kdy měla bradavice (kondylomata), i nechráněný pohlavní styk, tak je rozumné vyšetření podstoupit.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: